Machin Forum Forum Index Machin Forum
THE place to discuss the definitive stamp
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

DEBUG Error.

 
Post new topic   Reply to topic    Machin Forum Forum Index -> Forum Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gooner
Machin Man


Joined: 25 May 2007
Posts: 1271
Location: England, UK

PostPosted: Thu Aug 11, 2011 8:02 am    Post subject: DEBUG Error. Reply with quote

All,
There appears to be an error created when adding new posts. You may get a "DEBUG" notice.

In fact this has no effect except that you are not returned to the thread into which you were inserting a post.

I am unsure of the cause at the moment - it is not a consistent error, sometimes it happens sometimes it doesn't.

However the post you create will work fine so there is no need to re-post.

I will take a look this weekend to see if I can fix it - however if there are any other experts out there who can help please let me know.

In the meantime you should still be able to post as normal.
_________________
Regards
Dave
http://www.stamp-collector.co.uk
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Machin Forum Forum Index -> Forum Issues All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group